Telialigaen - League of Legends

– Jeg skal vise Nordavind at å få inn «Touch» igjen var et dårlig valg

Noman «Nomi» Ahmad i Riddle går hardt ut mot Nordavinds support-spiller.

Noman «Nomi» Ahmad (i midten) sender stikk til motstanderen.
Mohammed Barzinje/Riddle

SLIK SPILLES SJETTE RUNDE AV TELIALIGAEN LEAGUE OF LEGENDS

Vis mer

Starwish E-sports - Fact MSI
Vanir - Northern Light Esport
Reapers - DreamZ Stjernegalleriet
Riddle Esports - Nordavind DNB

Alle kampene spilles klokken 18:00, med unntak av hovedkampen som går klokken 20:00.

Se resten av kampene som skal spilles fremover i terminlisten »

Høstferien er over, og vi starter igjen med et smell i Telialigaen League of Legends. Nordavind og Riddle, som deler førsteplassen så langt, skal nå møtes på Summoners Rift og avgjøre hvem av dem som er det bedre laget.

Noen som er svært selvsikker før kampen er Nordavinds support Omid «Touch» Rosander, som ser frem til å sette Riddle på plass.

– I morgen kommer dere til å se «gappet» vi så mellom G2 og Fnatic nylig. Vi er G2 mens Riddle er Fnatic. Blir godt å sette de på plass og spesielt «Nomi». 2-0 favør Nordavind.

Dette er altså sjette runde av Telialigaen, og dersom tre poeng går til et av lagene vil det gi laget en god sjanse for å beholde førsteplassen, ettersom DreamZ ligger på tredjeplass med et poeng mindre, har fem kamper spilt. Nordavind og Riddle har spilt fire kamper hver.

Se kampen mellom Riddle og Nordavind søndag klokken 20:00 på vår Twitch-kanal »

Slik ser tabellen ut før sjette runde.
Gamer.no

Rosander med «comeback»

Omid «Touch» Rosander, support for Nordavind
Eivind von Døhlen/Gamer.no

Rosander har ikke vært en del av startspillerne til Nordavind denne sesongen, siden de har hatt en annen support til å fylle rollen. Nå på søndag gjør han «comeback» og er fornøyd med treningen laget har fått lagt inn i pausen.

– Jeg har nettopp kommet tilbake i startoppstillingen så vi har bare fått inn et par treningskamper, men ellers har vi utnyttet tiden veldig bra. Alle har spilt store mengder solo, og fått øvd mye på individuelle ferdigheter.

DISSE SPILLER FOR NORDAVIND

Vis mer

Bor «Kektz» Jersan (Top)
Ole-Martin «Ploxy» Glomsaas (Jungle)
Øyvind «Erixen» Saltrø Eriksen (Mid)
Mathias «Tide» Kruse (ADC)
Omid «Touch» Rosander (Support)

Ettersom dette er en spesielt viktig kamp for lagene og de har alle spillere som spiller på et høyt nivå, lurer vi på om det er noen vi burde ha i bakhodet i den kommende kampen. På spørsmål om det er noen vi burde spesielt følge med på, svarer Rosander.

– Følg med på mid-lane. Se det store talent-gapet mellom «HHNeverLucky» og «Erixen». Da får dere alle svar på hvem Norges beste mid-laner er.

Les også
Kommentar: Best av tre er det beste kampformatet i e-sport, Telialigaen

Som avslutning kommer Rosander med en kommentar til Riddle sin bot-laner Noman «Nomi» Ahmad.

– «Nomi», håper du tar med deg nisselua mellom beina når jeg setter deg på plass. «GL HF».

LES OGSÅ: – Vi må reflektere og lære av feilene våre

– Denne kampen blir en «sneak peak» for sesongens finale

Noman «Nomi» Ahmad er klar for søndagens kamp
Mohammed Barzinje/Riddle

Ahmad forteller at Riddle har brukt tiden godt i de siste to helgene, hvor de har møttes for å spille League of Legends og trene sammen på en bedre måte enn det man kan over nettet.

– I ferien så har vi hatt en «bootcamp» med Riddle, og her har både jeg og hele laget lært måter å spille på som vi ikke har tenkt på før, og alt dette har vært på grunn av treneren vår Andreas «Zatari» Lampe. Vi som et lag har forbedret oss mye mer på disse få dagene, enn det vi har gjort de siste månedene.

LES OGSÅ: – Jeg hadde mye energi med tanke på alt som skjedde på Twitter

Videre så fortsetter Ahmad med å fortelle at denne kampen kan være en forsmak på hva vi har å vente i finalen av høstsesongen.

– Jeg tror denne kampen her kommer til å bli en «sneak peak» av finalen. Begge lag er sterke men jeg er hundre prosent sikker på at vi kommer til å være det bedre laget.

I motsetning til Rosander mener Ahmad at alle lanes er verdt å følge med på i kampen som kommer, og får lagt inn ett lite stikk mot motstanderens support.

DISSE SPILLER FOR RIDDLE

Vis mer

Ruben «Rudolf» Eik (Top)
Ivar «Reflect» Bråstein (Jungle)
Alexander «HHNeverlucky» Fedde (Mid)
Noman «Nomi» Ahmad (ADC)
Alf-Kristian «Doctor Nash» Sund (Support)

– Alle lanes er verdt å følge med på, det er ikke en eneste kjedelig lane som man kan ignorere, hadde det vært «Fittle» som spilte support så hadde jeg lent meg mer mot bot-lane, men nå som Nordavind har fått tilbake «Touch» så vet jeg at det ikke er sjanse for at jeg og «Nash» taper bot-lane mot dem.

Dersom den lille kommentaren mot Rosander i avsnittet over ikke var god nok, avslutter Ahmad med en litt hardere melding mot motstanderen i bot-lane.

– Jeg skal vise Nordavind at å få inn «Touch» igjen var et dårlig valg, det er på tide å sende han til pensjonatet hvor de gamle norske spillerne er, avslutter Ahmad.

Siste fra forsiden