Jets'n'Guns

Hva med litt blodig, oldskool skyteaction? Demoen av Jets'n'Guns tilbyr massevis av akkurat det.

Jets'n'Guns er et skytespill hvor du kontrollerer et tungt bevæpnet romskip og ser handlingen fra siden. Skjermen beveger seg konstant mot høyre, og du møtes av over 200 ulike fiender som må skytes (ved hjelp av 57 ulike våpen) eller unngås. Spillet inneholder 21 brett med klassisk action, overraskende pen (men ikke akkurat avansert) grafikk og en time med musikk skapt av svenske Machinae Supremacy (kjent for sin fabelaktige remix av tittelmelodien til The Great Giana Sisters).

Spillet skulle opprinnelig ha kommet på markedet for lenge siden, men grunnet et opphold i utviklingen ble det ikke lansert før nå. Derfor er det ikke helt usannsynlig at du har sett en tidligere versjon av denne demoen. Om du ikke har særlig erfaring med denne spillsjangeren vil du nok oppleve at demoen er litt i vanskeligste laget, men for veteraner burde det gå greit (i alle fall på den letteste vanskelighetsgraden).

Demoen er på 18 MB, og du finner den ved å følge lenkene under. Skulle du like spillet, kan du kjøpe fullversjonen (som er på 75 MB) online, enten ved å laste den ned eller bestille den på CD direkte fra utviklerne.

Siste fra forsiden