Botlancers i King of Nordic

– «Jimbo» og «Hoylaen» sine erfaringer blir en god faktor

Tre spillere som gjør sin debut og får hjelp av to spillere med erfaring fra King of Nordic.

Innbytter Trym «javi» Rygg Tronerud får sin debut i King of Nordic.
Valve/Privat/Montasje Gamer.no

DISSE SPILLER FOR BOTLANCERS

Vis mer

Ådne «Hoylaen» Høyland
Jesper «Jimbo» Kamsrud
Trym «javi» Rygg Tronerud
Morgan «Candy» Randaberg Aurdal
Endre «Zedith» Jørgensen

To av spillerne på Botlancers har deltatt i King of Nordic tidligere. Kaptein Esben «esp» Stranden ble intervjuet da Botlancers gjorde sin debut i King of Nordic-sammenheng, mens Ådne «Hoylaen» Høyland og Jesper «Jimbo» Kamsrud var en del av laget sist Botlancers var i aksjon.

Kapteinen er imidlertid utilgjengelig for fredagens sluttspill og erstattes av Trym «jav1er» Rygg Tronerud. Tronerud forteller at han har store sko å fylle.

– «esp» er en veldig god spiller og jeg har store sko å fylle nå som han forsvinner. Nå fungerer jeg som innbytter for «esp» som spilte utrolig godt gjennom hele kvalifiseringen.

Botlancers åpner King of Nordic mot Danmark. Kampen ser du på King of Nordics Twitch-kanal fredag fra 19:30 »

Tar King of Nordic-sluttspillet med knusende ro

Kaptein Esben «esp» Stranden er utilgjengelig for ukens sluttspill.
Privat

Innbytter Tronerud er en av tre spillere som får sin debut fredag kveld. Han forteller litt om seg selv og de øvrige debutantene.

«Candy» er en spiller jeg har spilt mot ved flere anledninger i Telenorligaen og på LAN, men er ikke en jeg har spilt særlig mye sammen med. Jeg har likevel ett inntrykk av at han er en solid og smart spiller.

– «Zedith» har nylig hatt en pause fra Counter-Strike og er nå tilbake. Treffsikkerheten er der likevel og han er en type som kan vinne mange clutcher på grunn av hans tålmodige spillestil, forteller Tronerud før han introduserer seg selv.

– Jeg ser på meg selv som en spiller som alltid er ute etter å finne muligheter for å hjelpe laget på best mulig måte. I tillegg prøver jeg å ta initiativ i de rundene der det er nødvendig.

– «Jimbo» og «Hoylaen» har erfaring fra tidligere King of Nordic sluttspill. På hvilken måte bidrar dette inn mot de fremtidige sluttspillene?

Trym «javi» Rygg Tronerud erstatter kapteinen i Botlancers i fredagens King of Nordic.
Privat

– Jeg tror «Jimbo» og «Hoylaen» sine erfaringer fra King of Nordic blir en god faktor å ta med seg. De kan bruke sin tidligere erfaring til å gjøre taktiske vurderinger før og under runder som vil gi oss et overtak.

Les også
Fra tredjedivisjon til toppen av tabellen: – Min drøm er å styrke det norske League of Legends-miljøet 

I følge Tronerud er denne utgaven av Botlancers et mikslag som ikke har lagt nevneverdige med forberedelser sammen før fredagens episode. Innbytteren synes det likevel er interessant at laget viser seg frem.

– Dette her er et mikslag med en gjeng venner som har kommet sammen for å spille King of Nordic. Jeg har spilt mye med «Jimbo» og «Hoylaen» før og ikke så mye med to andre. Laget har likevel en god kjemi fra før og det er noe vi ser for oss å ta med videre. Denne gjengen her er noen solide spillere og da jeg så laget visste jeg at de kunne gjøre stor skade. Når det gjelder veien til norgestoppen er det ikke noe jeg eller lagkameratene har som bevisst mål, men at vi er med på å skape press på den etablerte eliten er vel bare positivt, forteller Tronerud.

Etter at Entelechy den siste tiden har tapt tronen og feilet i noen forsøk på å kapre tilbake tronen, spør vi Tronerud hva han tror skal til for at Norge etablerer seg igjen. Han fremmer et noe drastisk tiltak.

– Jeg tror mye ligger i erfaringen. Det å kunne fått noen av våre beste spillere som spillere med verdens beste, kombinert med nytt talent kunne vært med på å sprekke boblen. Dette er likevel noe jeg ikke tror skjer i nær fremtid på grunn av spillere som «rain» ikke hadde forlatt alt han har arbeidet for til fordel for noe som dette.

Telenorligaens semifinaler i Counter-Strike: GO spilles samtidig som Botlancers er i aksjon. Tronerud er kontant på spørsmål om hvem han tror stikker av med seriemesterskapet.

– Jeg tror Kingpins vinner, avslutter innbytteren.

Siste fra forsiden