Starladder Major Berlin

«Jkaem» briljerte da Renegades tok seg til sluttspill

Lå an til å ryke tidlig, men vant tre kamper på rad og sikret legende-statusen i den gjeve Counter-Strike-turneringen.

Joakim «Jkaem» Myrbostad var toneangivende i alle kampene til Renegades.
Starladder

Under helgens gruppespill i Starladder Major Berlin skulle norske Håvard «rain» Nygaard i Faze og Joakim «Jkaem» Myrbostad i Renegades kjempe mot 14 andre lag om å bli legender, nemlig en plass i sluttspillet og neste major-turnering.

LES OGSÅ: Nordmenn kjemper om 9 millioner kroner i årets største CSGO-turnering

Faze og Nygaard startet bra, og slo Mousesports i åpningskampen. Etter dette tapte de to kamper på rad ganske tydelig, før de skulle møte Renegades i den avgjørende kampen. Renegades og Myrbostad fikk en litt motsatt skjebne. De startet elendig, og hadde 0-2 i sekken allerede etter to spilte kamper. Med ryggen mot veggen kjempet de seg hele veien tilbake og møtte Faze på veien.

Det ble en jenvspilt kamp, med unntak av Nuke som Faze vant overlegent, men Renegades klarte til slutt å så vidt dra det i land, og sendte Faze og Nygaard hjem.

Torsdag møter dermed Renegades finske Ence i kvartfinalen.

Kampen starter klokken 15:00, og kan sees på Starladder sin Twitch-kanal »

Legendestatus

I den siste og avgjørende kampen møtte «Jkaem» og hans lagkamerater franske G2. Her ble alle tre kartene brukt, men ingen av de var særlig jevnspilte. Det var til slutt Renegades som trakk det lengste strået, og sikret seg dermed en plass i neste major samtidig som de skal spille i sluttspillet til helgen.

Se høydepunktene i kampen mellom G2 og Renegades.

Siste fra forsiden