IEM KATOWICE MAJOR 2019

«jkaem» og Renegades kvalifiserte seg til IEM Katowice

Renegades ble første lag som tok seg ubeseiret gjennom kvalifiseringen.

Sebastian Ekman/DreamHack

Joakim «jkaem» Myrbostad og laget hans Renegades kvalifiserte seg onsdag til årets første store turnering i Counter-Strike, IEM Katowice 2019.

DISSE LAGENE ER KLARE FOR HOVEDSPILLET

Vis mer

Renegades
Astralis
FaZe
BIG
HellRaisers
Liquid
MIBR
Natus Vincere
compLexity

Etter å ha vunnet tre strake kamper er de det første laget som tar seg videre til hovedturneringen, som starter neste onsdag.

Det hovedsaklig australske laget var solide i alle kampene sine og feide over motstanderne sine uten å gi fra seg ett eneste kart. På det siste og avgjørende kartet Mirage ble det riktignok veldig jevnt mot det finske laget ENCE.

Finnene vant begge pistolrundene i kampen og var på et tidspunkt oppe i en 13-10-ledelse, men Renegades greide å hente seg tilbake og vant tilslutt kampen 16-14.

To nordmenn deltar

I tillegg til Myrbostad deltar også en annen nordmann. Håvard «rain» Nygaard og laget hans FaZe er direkte kvalifiserte etter å ha blitt ett av de åtte beste lagene i forrige storturnering.

Mens Renegades er som en underdog å regne i dette selskapet er Nygårds FaZe blant favorittene, men konkurransen i toppen er knallhard. Lagene skal først ut i et gruppespill i Swiss-format før de åtte beste går videre til sluttspillet, som spilles som en vanlig utslagsturnering.

Turneringen begynner onsdag 20. februar og du kan se kampene direkte via ESLs Twitch-kanal.

Siste fra forsiden