Joan of Arc slippes for PC

Enlight kunngjorde i dag at Wars and Warriors: Joan of Arc er ferdigutviklet. Spillet er inspirert av historien om Jeanne d'Arc, og vil sette spilleren inn i det middelalderens krigsherjede Europa.

Wars and Warriors: Joan of Arc består av en unik blanding av action og strategi som gir spilleren muligheten til å delta i intense slag, med muligheten til å umiddelbart skifte vinkel og ta direkte over kontrollen på fire spillbare karakter. Samtidig vil spillerens taktiske evner bli prøvet, idet han må kommandere enorme arméer. Spillet vil også inneholde tradisjonelle rollespill-elementer, og man vil få muligheten til å utvikle karakterenes våpen, rustning og angrep.

Wars and Warriors' nye 3D-motor vil ta i bruk de siste mulighetene i DirectX, og utviklerne lover imponerende versjoner av Frankrikes landskap. Også dynamiske værforhold vil være med på å skape stemning.

Spillet slippes av Enlight Interactive, og vil være tilgjengelig for det amerikanske markedet i tidlig februar, mens Storbritannia og resten av Europa blir nødt til å vente litt lengre.

Siste fra forsiden