Joint Task Force

Med realistisk fysikk og imponerende grafikk stilles det store forventninger til Joint Task Force. Nå kan vi teste en demo av spillet, og se om det innfrir.

Joint Task Force tar for seg krigen mot terror i år 2007. Du kjemper for en nyopprettet koalisjon, og må lede styrkene dine i konflikter i Sør-Amerika, Midtøsten, Sentralasia og på Balkan. For å vinne må du bruke de forskjellige enhetene dine fornuftig - enhetene på slagmarken er sterkest når de samarbeider. Et annet kjerneelement er at pressen alltid følger med på det du gjør, så unngå sivile tap og unødvendig ødeleggelse.

Spillet kommer med en avansert fysikkmotor, som blant annet gir oss ødeleggbare spillmiljøer og bygninger. Dessuten får vi flott 3D-grafikk og dynamiske værendringer, og utviklerne lover et stort fokus på realisme og detaljer. Totalt får vi fem enspillerkampanjer, samt flerspillermodus for opp til åtte spillere samtidig (i "deathmatch", "domination" og "cooperative" modus).

Nå har Sierra og HD Interactive lansert en demo av Joint Task Force. Denne kommer med to oppdrag - ett hvor du må ta over en havn i Somalia ved hjelp av en liten styrke spesialsoldater, og ett hvor du må ta knekken på et narkotikakartell dypt inne i den colombianske jungelen. Demoens installasjonsfil er på 446 MB.

Eller fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden