Gladnyhet for fans av GTA IV

Jommen sa vi eksklusivitet

Nå kommer ekstrapakkene til PC og PlayStation 3 også.

I dag morges annonserte Take Two at også PlayStation 3- og PC-spillere får tilgang til ekstrainnholdet til Grand Theft Auto IV, og 30. mars er dagen du kan krysse av i kalenderen.

De to utvidelsespakkene The Lost and Damned og The Ballad of Gay Tony var i utgangspunktet ment å være eksklusive for Xbox 360, og Microsoft spyttet i sin tid over femti millioner dollar inn i utviklingen av utvidelsesinnholdet. Nå ser det ut til at den antatte eksklusiviteten kun var et solid forsprang.

Med opptil 32 spillere samtidig vil flerspillerderen til PC kunne bli en massiv affære.

Ekstra innhold

I tillegg til innholdet som kom med Xbox 360-versjonen, vil denne nyutgivelsen inneholde bonusmateriale. Både i PlayStation 3- og PC-versjonen vil det følge med ekstra musikk til de interne radiokanalene i spillet. I tillegg vil PC-versjonen komme med flerspillerstøtte for opptil 32 spillere, samt et avansert videoredigeringsverktøy.

I likhet med 360-utgaven vil også disse versjonene komme ut både i samlepakken Episodes From Liberty City, som lar en oppleve de to utvidelsespakkene uten at man trenger Grand Theft Auto IV, og gjennom digital distribusjon over PlayStation Network og Games for Windows – Live.

– Det har vært en lang prosess, men vi er stolte over å endelig kunne annonsere Episodes from Liberty City til både PC og PlayStation 3. Vi verdsetter tålmodigheten til våre fans av de to formatene, og vi ser frem til å gi dere spillet i hendene i mars, er hva Rockstar-sjef Sam Houser har å si om saken.

Vi har anmeldt både The Lost and Damned og The Ballad of Gay Tony tidligere, og de har begge høstet svært gode karakterer.

Siste fra forsiden