Journey og The Unfinished Swan er på vei til PlayStation 4

To av Sonys beste nedlastbare spill får nytt liv senere i år.

Journey er tidvis svært gripende.
SCEE

PlayStation 3 var i sin tid vertskap for en rekke eksklusive spill, og noen av de mest interessante var de som ble gjort tilgjengelig via PlayStation Store. I disse PlayStation 4-dager lever flere av disse spillene videre i ny drakt, og de to neste eventyrene som tar turen på tvers av konsollgenerasjonene er Journey og The Unfinished Swan.

The Unfinished Swan er visuelt imponerende. (Skjermbilde: SCEE).

Begge spillene ble lansert i 2012, og med sitt kunstneriske preg og sjelrike innhold tok de pusten fra en samlet spillbransje. Journey ble også sett på som et av de vakreste spillene fra det året, og nå er det i ferd med å bli enda vakrere. PlayStation 4-utgaven vil nemlig skilte med en grafisk oppløsning på 1080p, samt en bildefrekvens som sikter seg inn på seksti bilder i sekundet.

I praksis betyr dette at spillet i tillegg til å ha mykere overflater og renere farger, også vil gjengi bevegelser med langt større smidighet. Gåtespillet The Unfinished Swan vil gjennomgå den samme oppussingsprosessen, og i en post på den offisielle PlayStation-bloggen skryter spillets kreative leder av jobben som er lagt inn i nyutgaven av svanespillet.

Eier du allerede Journey eller The Unfinished Swan på PlayStation 3 kan du laste ned PlayStation 4-utgaven gratis når de ankommer konsollen senere i 2014.

Sony har foreløpig ikke kommentert hvorvidt spillene også er på vei til PlayStation Vita.

Siste fra forsiden