JoWood kunngjør Gothic III

Nå har Gothic III blitt offisielt kunngjort av JoWood, og de forteller at de har tenkt å lansere spillet til neste år.

Vi har visst om utviklingen av Gothic III en god stund, men det er først nå at JoWood har kommet med en offisiell kunngjørelse av tittelen. De forteller at det tredje spillet i denne populære serien absolutt har potensial til å bryte salgsrekorder for rollespill på PC, og at de ser på lanseringen av Gothic III som en stor mulighet for selskapet og franchisen.

- Vårt hovedmål er å forbedre kvaliteten, atmosfæren og den fascinerende spillopplevelsen i Gothic III, for å levere en uslåelig rollespillopplevelse til alle Gothic-tilhengerne der ute. Selv med alle de nye forbedringene og nyskapende elementene vil vi fortsette å bygge på det unike Gothic-konseptet, forteller Mike Hoge fra Piranha Bytes.

Gothic II var en salgssuksess for JoWood, spesielt i tysktalende land, hvor det er ett av de bestselgende spillene noensinne. I vår del av verden holdt spillet seg stort sett utenfor topplistene, men det hindret ikke de som kjøpte det i å bli svært fornøyd med kjøpet sitt. Det er slett ikke få gamere verden over som mener Gothic II er tidenes PC-rollespill, og vi gleder oss så definitivt til å se hva Piranha Bytes disker opp for det tredje spillet i serien.

Gothic III har ikke fått noen eksakt lanseringsdato enda, men i pressemeldingen vi har fått står det at JoWood tror det blir en av de store titlene til neste år. Vi kommer naturligvis tilbake med mer informasjon så snart vi får den.

Siste fra forsiden