JoWooD kunngjør The Mark

I The Mark må du kjempe mot en gruppe terrorister som har tenkt å sprenge London i lufta.

Den første informasjonen om The Mark kom under Games Convention-messen i Tyskland, der JoWooD var på plass med flere nye spill. På fredag kom de med den offisielle kunngjøringen av dette skytespillet, hvor vi må kjempe mot internasjonale terrorister.

Historien følger den amerikanske marinesoldaten Steve Fletcher, og leiesoldaten Austin Hawke. Steve og søsteren hans, Sandy, er visstnok de eneste som kan ødelegge de onde planene til terroristene, som har skaffet seg en atombombe de vil bruke i et angrep på London.

Terroristene har også fått hjelp av den russiske rikmannssønnen Ilya Rakov, som har gitt dem et skip de kan bruke til å komme innenfor rekkevidde av London. I tillegg vil han hjelpe dem å bli kvitt Steve og Sandy Fletcher. Dette får imidlertid faren hans nyss om, og han er ikke begeistret. Etter som han ikke kan blande seg inn direkte, betaler han Austin Hawke for å beskytte amerikanerne.

The Mark er et førstepersons skytespill som kommer til PC denne høsten. Utenom det JoWooD har fortalt om historien vet vi fortsatt lite om gameplayet, men JoWooD har i det minste gitt oss noen skjermbilder vi kan titte på. Spillet utvikles av T7 Games.

Siste fra forsiden