JoWood lanserer Yetisports Deluxe

PC og PlayStation-eiere kan se frem til at JoWood vil lansere Yetisports Deluxe, som er en samling underholdende minispill.

Yetisports ble skapt av Edelweiss Medienwerkstatt i Vien, og har raskt utviklet seg til å bli et av de mest populære nettstedene for små minispill. Faktisk spilles de mange små spillene på nettstedet totalt 300 millioner ganger per måned, noe som ikke kan sies å være annet enn imponerende.

Nå kommer det en "ordentlig" spillversjon av Yetisports-fenomenet. Yetisports Deluxe kommer til PC og PlayStation denne høsten, og PlayStation-versjonen fungerer like fint på en PSone som den fungerer på en PS2. PC-versjonen har allerede blitt lansert på kontinentet, og har solgt seg til en tredjeplass på topplistene.

Spillet kommer fullpakket med en rekke underholdende små minispill, og alle disse kan spilles av en så vel som flere spillere. De mange spillene inkluderer "Super Pingu Throw: The Wind Challenge", "Ice Bear Attack", "Yeti Slot Machine", "Super Orca Slap" og "Pingu Dart".

JoWood har ikke tenkt å droppe dette spillkonseptet, og planlegger nye Yetisports-spill som vil dukke opp både i år og til neste år.

Siste fra forsiden