Julegave fra 3D Realms

For mange er julen en ideell tid til å gå litt i barndommen. Det har 3D Realms gjort, og der fant de et lite spill de nå har besluttet å gi ut gratis.

En gang i tiden var 3D Realms kjent som Apogee, og i stedet for å fokusere på 3D-spill, slik de gjør i dag, satset de tungt på sideskrollende actionspill. Et av disse var Bio Menace, som ble lansert i 1993. Bio Menace var basert på motoren til Commander Keen 4, og 3D Realms forteller at det var en relativt stor suksess i sin tid.

Bio Menace følger Snake Logan, en CIA-agent som liker å gjøre ting på sin måte. Når Metro City blir angrepet av grusomme mutanter, må han egenhendig finne grunnen til mutantangrepet og stoppe det. Det viser seg raskt at en fyr som heter Dr. Mangle står bak, og for å stoppe de onde planene hans må Snake infiltrere en tungt bevoktet festning mens han kjemper mot mutanter og roboter.

Etter dagens standard ser Bio Menace rimelig svakt ut, men som de aller fleste vet er det gameplay som teller og ikke grafikk. Om du vil finne ut om Bio Menace fortsatt har gameplayet som trenges for å klare å underholde, kan du laste det ned ved å besøke 3D Realms sin nettside.

NB! I og med at spillet ble laget for antikvariske PC-systemer, kan det godt være du må bruke programvare som for eksempel DosBox for å få det til å fungere skikkelig på en moderne PC.

Siste fra forsiden