Julegave fra Rockstar Games

Misset du GTA 2 første gangen det var tilgjengelig? Nå kan du laste det ned gratis, som en julegave fra Rockstar Games.

Grand Theft Auto 2 ble lansert i 1999, og introduserte et konsept som har blitt svært viktig for de senere spillene i serien, nemlig det at ulike gjenger kontrollerer ulike territorier. Her var det gjenger med navn som Yakuza, Scientists, Looneys, Rednecks, Zaibatsu og den russiske mafiaen som kjempet mot hverandre, og jo mer du hjalp en gjeng, jo mindre populær ble du hos fiendene dens.

I forhold til originalen var gameplayet med andre ord mye dypere, men likevel er de aller fleste enige i at det ikke er seriens beste spill. Presentasjonen er generelt litt blekere enn i det fargerike GTA, og gameplayet er ikke like direkte og avhengighetsskapende som tidligere. Likevel er det et spill verd å få med seg, og nå gir Rockstar deg sjansen til å gjøre det uten å måtte betale et rødt øre.

Nå er det nemlig bare å stikke innom Rockstar-nettstedet og laste ned spillet derfra (installasjonsfilen er på 350 MB). Om du ønsker det kan du også få med deg det første GTA-spillet, samt Wild Metal Country, et strategisk bilspill som nok er ukjent for mange. Følg lenken nederst på siden for å nyte godt av Rockstar Games sin gavmildhet.

Siste fra forsiden