Konkurranse

Julekalender 2004 - luke 11

Det er nå bare 13 dager igjen til julaften, og i forsøket på å gjøre ventetiden enklere, har vi her på Gamer.no en julekalender. I dagens luke ligger en lekker spesialutgave av Half-Life 2.

Half-Life 2 tar med seg spenningen, utfordringene og den Hollywood-aktige skriptingen fra originalspillet og fører det hele videre til neste generasjons skytespill. Resultatet er en av de mest omtalte etterfølgere noen sinne, selv om spillet faktisk ikke er ute enda. Half-Life 2 inneholder realistisk fysikk og kunstig intelligens, både hos venner og fiender, og takket være den avanserte grafikkmotoren kommer spillet til å bli en enorm visuell opplevelse.

Spilleren må igjen ta på seg rollen som Gordon Freeman, forskeren som var helten i originalspillet. Jorden har blitt invadert av romvesener, og de har fullstendig tatt over makten. Menneskeheten har akutt behov for en helt, og Gordon blir mannen som må ta på seg ansvaret for å redde verden fra den visse undergang.

- Det er et av historiens beste skytespill. Dette er et spill du vil fortelle barnebarna dine om. Et spill du vil tenke tilbake på om 10 år, når du ergrer deg over hvor dårlige spill har blitt, og hvor gode de var i 2004. Ingenting er perfekt, men Half-Life 2 er neimen ikke langt unna, skrev vår anmelder om Half-Life 2 i sin anmeldelse her på Gamer.no

Nå kan denne boksen, som inkluderer Counter-Strike: Source, Half-Life: Source, en eksklusiv t-skjorte, en strategiguide og naturligvis Half-Life 2 på DVD bli din. Alt du trenger å gjøre for å delta i trekningen er å svare korrekt på følgende spørsmål:

Hvilke av disse alternativene er ikke en Half-Life-modifikasjon?
Natural Selection
Country-Strike
Day of Defeat

Navn:
Epost:

Dagens luke vil kunne besvares helt til klokken 23:59 i kveld. Da stenges konkurransen, og vinneren utlyses dagen etter i en egen artikkel her på Gamer.no. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Takk til Vivendi Universal Games for sponsing av spill til dagens luke.

Se også julekalenderen hos:

Siste fra forsiden