Konkurranse

Julekalender 2004 - luke 6

Julestemningen er på topp i redaksjonen til Gamer.no. I dagens luke i vår populære julekalender kan dere vinne en spesialutgave av PC-spillet Medal of Honor: Pacific Assault.

Medal of Honor: Pacific Assault plasserer spilleren i rollen som menig Tom Conlin, som opplever sitt livs største sjokk i hendelsen i Pearl Habor. Senere skal han blant annet kjempe i Guadalcanal og Tarawa Island i dette førstepersonsbaserte skytespillet. Spillet kombinerer syv store oppdrag som dekker hele 25 forskjellige brett, i tillegg til ni flerspiller-brett.

Spillere skal jobbe alene og sammen med lagkamerater for å fullføre oppdragene. Etter hvert som lagkamerater tilegner seg mer erfaring vil de få dypere personligheter og flere egenskaper. Av og til vil nye, grønne soldater komme for å gjøre ting mer utfordrende. Flerspiller-delen av spillet vil inkludere ”head-to-head”-moduser og ”free-for-all”. Du kan også jobbe sammen med andre spillere for å fullføre oppdragene.

I samarbeid med Electronic Arts gir vi deg nå muligheten til å vinne et spesialutgave av Medal of Honor: Pacific Assault. Det finnes kun 300 eksemplarer av denne boksen i Norge, som inneholder blant annet eksklusive våpen, dokumentarfilmer om det som skjedde ute på Stillehavsøyene, bak kulissene-dokumentar med utviklerne av spillet og detaljerte historiske presentasjoner som ligger til grunn for oppdragene i spillet.

Alt du trenger å gjøre for å delta i trekningen av Medal of Honor: Pacific Assault Director's Edition er å svare riktig på ett eneste spørsmål.

Sett bort i fra spesialutgaver og samlepakker, hvor mange Medal of Honor-titler har Electronic Arts gitt ut?
6
9
10

Navn:
Epost:

Dagens luke vil kunne besvares helt til klokken 23:59 i kveld. Da stenges konkurransen, og vinneren utlyses dagen etter i en egen artikkel her på Gamer.no. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Takk til Electronic Arts for sponsing av spill til dagens luke.

Se også julekalenderen hos:

Siste fra forsiden