Konkurranse

Julekalender 2008 – dag 18

Hva skjuler seg i dagens luke?

I god tradisjon teller vi ned til jul i form av daglige konkurranser.

I dag gir vi bort en superpakkke med alle høstens sportsspill fra Electronic Arts, inkludert NBA Live 08, Tiger Woods PGA Tour 09, NHL 09, FIFA 09 og Madden NFL 2009. Alle spillene leveres til enten Xbox 360, Playstation 3 eller PC.

Tiger Woods PGA Tour 09.
FIFA 09.
Madden NFL 2009.
NHL 09.

NBA Live 09 tilbyr en autentisk NBA-følelse, med alle spillere, stadioner, drakter og lag fra den amerikanske toppserien i basket. Årets utgave kommer med bedre grafikk og nye bevegelser, men også forbedret kontroll, kunstig intelligens og treningsdel.

I Tiger Woods PGA Tour 09 blir du trent opp av selveste Hank Haney, samme mann som trener Tiger Woods. Spillerens ferdighetsnivå er dynamisk og vil endre seg i samsvar med forholdene. Dermed får vi et spill som er interessant og utfordrende for både ferske spillere og veteraner.

Madden NFL gir deg en naturtro opplevelse av hvordan det er å føre et lag helt frem til Super Bowl, og valgmulighetene både på og utenfor banen er nærmest endeløse. Et av årets mange nyheter er treningssenteret, som vurderer dine evner når du starter spillet, og justerer vanskelighetsgraden deretter.

FIFA 09 er et svært innholdsrikt fotballspill, og et av det beste i serien på veldig lenge. Her kan du kose deg alene med «Be A Pro»-modusen, eller sammen med en venn eller tre i sofaen. I tillegg kan du spille ti mot ti over nettet.

Med NHL 09 får du en uovertruffen gjengivelse av ishockey, med total kontroll over spillerne, og et hav av spillmoduser å velge i. Nye «Be a Pro» og «EA Sports Hockey League» løfter den svært gode opplevelsen til uante høyder, og autensiteten er midt i blinken.

Hvis du vil delta i trekningen om denne fantastiske pakken, så må du svare korrekt på følgende spørsmål:

  1. Hva het det første FIFA-spillet?
  1. Hva heter NFL-spilleren som er på coveret av årets Madden-spill?

Konkurranseinformasjon:

  • Ansatte i Edda Digital eller Tek-nettverket, eller personer i samme husstand som disse, kan ikke delta i konkurransen.
  • Det er kun lov å delta én gang per konkurranse.
  • Konkurransen kan besvares frem til klokken 23:59 på publiseringsdagen.
  • Det kåres én vinner hver dag, og listen offentliggjøres hver mandag.
Les også
Anmeldelse: NBA Live 09

Se også julekalenderen hos våre partnere:

               

Siste fra forsiden