Konkurranse

Julekalender 2013 – luke 6

Se hva som skjuler seg på innsiden.

Hver dag frem til julaften holder vi en ny konkurranse her på Gamer.no. Kalenderen har vært et fast innslag siden 2003, og årets kalender er stappet med tøffe premier som venter på å bli delt ut. Vi røper ingen luker før de åpnes, men kan love både spill, utstyr og konsoller i premiepotten de neste ukene.

Tre strategispill

Company of Heroes 2.

Dagens premie er tre strategispill fra Sega. De stiller med Steam-versjoner av Football Manager 2014, Total War: Rome II og Company of Heroes 2.

Football Manager 2014 har mange små forbedringer fra foregående år. Vi får blant annet et nytt økonomisystem, bedre simulering av forhandlinger, og selvfølgelig en oppdatert spillerdatabase basert på det siste overgangsvinduet. I bunn ligger den samme gode simulatoren som har gjort serien så populær.

I Total War: Rome II tar du turen tilbake til romernes gullalder for å skape verdens første virkelige supermakt. Spillserien er kjent for å være historisk korrekt, med storslåtte kamper i vakre omgivelser. Du kan velge å spille kjente slag, sette opp egne kamper både for flerspiller eller alene, eller kaste deg inn i den store kampanjen.

Football Manager 2014.

Company of Heroes 2 er oppfølgeren til et av tidens mest kritikerroste strategispill. Nå har handlingen flyttet seg fra Normandie til østfronten, og spilleren må styre store mengder infanterister, stridsvogner og annet maskineri fra andre verdenskrig.

Slik deltar du i trekningen

Alt du må gjøre for å delta i trekningen er å svare korrekt på de to spørsmålene under, og gi oss din adresse slik at vi vet hvor premien eventuelt skal sendes. Vi trekker og annonserer vinnere av julekalenderne én gang i uka. Trekning av de fem første lukene foretas senere i dag, mens de syv neste trekkes fredag 13. desember.

Lykke til!

Spillrulett
52 har spilt i dag

Gjenkjenner du spillet?

Siste fra forsiden