Konkurranse

Julekonkurranse - 19. desember

Da er det klart for den niende konkurransen i serien "julekonkurranser" her på Gamer.no. Premiene i dag er levert av Vivendi Universal Games.

Vi har ingen julekalender på Gamer.no, men for å legge et plaster på såret åpner vi nå for årets julekonkurranse. Du kan vinne mengder med fete premier hvis du følger med på Gamer.no frem mot jul. Hver dag frem til julaften vil vi ha en konkurranse her på Gamer.no.

I dag deler vi ut WarCraft Battle Chest - den ultimate samlingen for WarCraft-fantaster. Pakken inneholder WarCraft III: Reign of Chaos, WarCraft III: The Frozen Throne og to strategiguider. Alt du trenger å gjøre for å delta i trekningen er å svare rett på følgende spørsmål:

Når relanserte Gamer.no med nytt design?

  • 1. 1. desember 2003.
  • 2. 29. oktober 2003.
  • 3. 8. juni 2003.

Send riktig svar i en e-post til warcraft@gamer.no. Husk å fortelle oss ditt navn og din addresse. Skriv "Konkurranse 19. desember" i emnefeltet.

Merk: Konkurransen er nå avsluttet.

Riktig svar på gårsdagens konkurranse var alternativ 1; "Steinar Helgesen"

Her er gårsdagens vinner:

  • Truls Bråten vant Microsoft IntelliMouse 4.0

Dette kan dessverre kanskje bli den siste konkurransedagen før jul. På grunn av ferieavikling i redaksjonen får vi problemer med å holde konkurransen gående frem mot julaften som avtalt. Men, vi har mange premier igjen og har planer om å fortsette suksessen rett over nyttår.

Vi i Gamer.no benytter muligheten til å ønske alle våre lesere en riktig God Jul og en fortreffelig nyttårsfeiring!

Siste fra forsiden