Konkurranse

Julekonkurranse 2005 - luke 13

Vi er kommet til den trettende luken i årets julekonkurranse her på Gamer.no. Bak luken skjuler Age of Empires III seg - et av årets beste strategispill.

Age of Empires III tar for seg koloniseringen av Amerika, og handlingen foregår i tiden mellom 1500 og 1850. Enspillerkampanjen er karakterdrevet og minner mer om kampanjen i Age of Mythology enn kampanjene i de forrige Age of Empires-spillene.

Utviklerne har gjort mange forandringer siden sist, og spillet representerer et stort steg videre for serien. Likevel føles det fremdeles som et ekte Age of Empires-spill, og fokuset er fortsatt delt mellom det økonomiske og det militære aspektet av det å drive et imperium. Spillet har forlatt den tradisjonelle 2D-motoren benytter seg av en svært avansert grafikkmotor hvor blant annet realistisk fysikk spiller en viktig rolle.

Hvis du ønsker å delta i trekningen om dette storslagne strategispillet, som fikk karakteren 8 av 10 i anmeldelsen her på Gamer.no, må du være over 12 år (pga. PEGI-merkingen), og svare korrekt på følgende spørsmål:

Hvilket land stammer Black-slekten, som du følger gjennom spillet, fra?

Irland
Skottland
Malta

Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares helt til midnatt. Vinneren blir kontaktet på e-post, og annonsert i egen artikkel på Gamer.no på et senere tidspunkt. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Se også julekalenderen hos våre partnere:


Siste fra forsiden