Konkurranse

Julekonkurranse 2005 - luke 22

Luke 22 er åpnet, og dette er en luke du for all del ikke bør gå glipp av. I dag deler vi ut PC-spillet Quake 4, sammen med et hissig skjermkort basert på 7800 GT-brikken.

Quake 4 er en direkte etterfølger til Quake II, og historien starter bare timer etter at toeren ble avsluttet. Du vil ta del i en militærkampanje mot hjemmeplaneten til Stroggene, og et av utviklernes mål er at spillet hele tiden skal skape en følelse av at du er med i en episk, futuristisk krig.

I mesteparten av spillet vil du kjempe side om side med andre marinesoldater, men du vil også få en rekke oppdrag hvor du er alene. Oppdragene foregår både innendørs og utendørs, og du får til tider mulighet til å benytte deg av kjøretøy. Utviklerne lover stor variasjon, både med tanke på gameplay og utseende. Flerspillerdelen vil minne mye om det klassiske Quake III: Arena.

For å være sikker på at du får en best mulig opplevelse av dette skytespillet, og ikke minst alle de andre gode PC-spillene som du helst skal kose deg med i tiden fremover, slenger vi like godt med Gigabyte GeForce 7800 GT - et svært robust PCI Express-basert skjermkort. Grafikkortet har 20 pixel pipelines, og er som standard klokket til 400 MHz. Integrert i kortet finnes 256 MB minne av typen GDDR, og en 256-bit minnebus. HDTV-funksjonalitet og doble DVI-utganger er også på plass, og nødvendige HDTV-kabler følger med. Kortet lar deg naturligvis oppleve Shader Model 3.0, HDR og SLI-teknologi i spill som utnytter dette, og har støtte for DirectX 9.0c og OpenGL 2.0.

Hvis du vil delta i trekningen om denne superpakken, må du være over 18 år (på grunn av PEGI-merkingen av Quake 4) og svare korrekt på følgende spørsmål:

Når ble 7800 GT-brikken lansert?

August 2005
September 2005
Oktober 2005

Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares helt til midnatt. Vinneren blir kontaktet på e-post, og annonsert i egen artikkel på Gamer.no på et senere tidspunkt. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Se også julekalenderen hos våre partnere:


Siste fra forsiden