Konkurranse

Julekonkurranse 2006 - luke 13

På selveste Lucia gir vi bort en herlig strategipakke fra Relic Entertainment og THQ.

I dag har vi fått tak i en spesialpakke med to supre strategispill fra utviklerstudioet Relic Entertainment og utgiver THQ, som leveres sammen med en stilig feltflaske. I en og samme eske serveres kritikerroste Company of Heroes og Warhammer 40,000: Dawn of War.

Denne strategipakken kan bli din.

Company of Heroes er et sanntidsstrategispill med fullstendig ødeleggbare spillmiljøer, realistisk fysikk og kunstig intelligens, og et tungt fokus på historiefortelling. Spillerenfølger de modige mennene i "Able Company", og starter med invasjonen av Normandie. Enspillerkampanjen tar deg gjennom hele Europa, og kulminerer i slaget om den tyske hovedstaden Berlin.

Warhammer 40,000: Dawn of War foregår i det blodige og brutale Warhammer 40,000-universet, hvor krig ikke bare er en del av hverdagen; det er hele hverdagen. Spillet føyer seg, i likhet med Company of Heroes, inn i rekken av spill som dropper ressursinnsamlingen til fordel for et fullstendig fokus på selve krigføringen. Hvert kart inneholder en rekke kontrollpunkter som du kan ta over, og disse skaffer deg en viss inntekt som du kan bruke til å lage nye enheter og forsterkninger med.

Hvis du har lyst på disse to strategispillene og feltflasken, så må du være over 18 år og svare korrekt på følgende spørsmål:

Hva heter mannen bak Warhammer 40,000-universet?
Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares helt til midnatt. Vinneren blir kontaktet på e-post, og annonsert i egen ukentlig artikkel på Gamer.no. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Se også julekalenderen hos våre partnere:

Siste fra forsiden