Konkurranse

Julekonkurranse 2006 - luke 15

I årets femtende luke kan du vinne en spesialutgave av Xbox 360-spillet Gears of War, med eksklusiv frontplate til konsollen.

Skytespillet Gears of War følger eventyrene til en tidligere fange som heter Marcus Fenix, er ett av de mest imponerende Xbox 360-spillene utgitt til nå. De imponerende spillmiljøene er interaktive og ødeleggbare, og i tillegg får spilleren mulighet til å skaffe seg dekning ved å for eksempel sparke bord overende og velte pillarer og slikt. Man får også tilgang på forskjellige kjøretøyer underveis.

Vår venn Marcus befinner seg på en planet hvor menneskene er fanget i en blodig krig med en fiende som kalles "The Locusts". Fiendens styrker består blant annet av flygende flaggermusaktige vesener, orkeaktige monstre og fotsoldater. I enspillerdelen av Gears of War må du samarbeide med datastyrte lagkamerater, og Epic lover svært avansert kunstig intelligens.

Vi har fått tak i en spesialutgave av dette spillet, som inneholder en kunstbok, og DVD med bakomfilm, trailer og en dokumentar om det intense arbeidet med å gjøre demoen ferdig til E3. Hvis du har lyst på dette spillet, sammen med en eksklusiv frontplate til din Xbox 360, må du være over 18 år og svare korrekt på følgende spørsmål:

Hva heter planeten Gears of War foregår på?
Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares helt til midnatt. Vinneren blir kontaktet på e-post, og annonsert i egen ukentlig artikkel på Gamer.no. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Se også julekalenderen hos våre partnere:

Siste fra forsiden