Konkurranse

Julekonkurranse 2006 - luke 16

I dagens luke stiller THQ igjen opp med en samlepakke til våre lesere, denne gangen i eventyrsjangeren.

Hvis du liker å kose deg med eventyrspill, så bør innholdet i årets 16. luke i julekonkurransen garantert vekke interesse. THQ har nemlig gitt oss en pakke med PC-spillene Psychonauts og Broken Sword: The Angel of Death.

Psychonauts beskrives som et surrealistisk actioneventyr i tredjeperson, hvor du kontrollerer en superhelt med evnen til å gå inn i andre menneskers hoder. Ved å gå inn i tankeverdenen til farlige kriminelle, utkjemper du alt som plager dem, som mareritt, fæle minner og indre demoner. Vi får massevis av humor, et dypt og ikke-lineært gameplay og en haug små hjernetrimsoppgaver.

I Broken Sword: The Angel of Death får du nok en gang rollen som George Stobbart, som har en egen evne til å forville seg inn i mørke og uhyggelige konspirasjoner. Denne gangen blir han forelsket i den mystiske og vakre Anna Maria. Når hun plutselig forsvinner, vikles George på en eller annen måte inn i et kappløp for å finne en eldgammel gjenstand med utenkelige ødeleggelseskrefter.

Hvis du vil sikre deg disse to spillene, må du svare korrekt på følgende spørsmål:

Utviklerstudioet bak Psychonauts er grunnlagt av en tidligere LucasArts-ansatt. Hvem?
Hva het denne personens første soloprosjekt i LucasArts?
Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares helt til midnatt. Vinneren blir kontaktet på e-post, og annonsert i egen ukentlig artikkel på Gamer.no. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Se også julekalenderen hos våre partnere:

Siste fra forsiden