Konkurranse

Julekonkurranse 2006 - luke 22

To dager før jul gir vi deg en ny sjanse til å vinne en Sony PSP med to actionspill.

Var ikke lykken med deg forrige gang vi delte ut en lekker PSP i julekonkurransen? Da kan du prøve igjen i dag. Vi har nemlig enda en håndholdt PSP-pakke fra Sony, denne gangen med spillene Killzone: Liberation og Gangs of London.

Dette kan bli ditt.

I Killzone: Liberation inntar spilleren rollen som Templar, som må kjempe mot en fiende kalt Helgast. En av toppsjefene hos Helghast har tatt flere gisler fra ISA-hæren, og din hovedoppgave er å få de tilbake. PSP-versjonen har tredjepersons synsvinkel, noe som gjør opplevelsen mer oversiktelig og tilgjengelig, i tillegg til at det hele får et taktisk tilsnitt.

Gangs of London kommer fra utviklerne av The Getaway. Her får du erfare maktkampen mellom ulike gjenger i Londons underverden. Du må lede en av fem gjenger, og kjempe mot de andre gjengene mens du sakte men sikkert overtar kontrollen i hovedstaden. Kjernen i spillet er actionfylt, og du kontrolleren en gruppe gangstere i taktisk, urban kamp.

Lyst på litt håndholdt action? Da må du være over 18 år og svare korrekt på følgende spørsmål:

Hva heter planeten Killzone: Liberation foregår på?
Hvilke av disse gjengene er ikke spillbare i Gangs of London?
Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares helt til midnatt. Vinneren blir kontaktet på e-post, og annonsert i egen ukentlig artikkel på Gamer.no. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Se også julekalenderen hos våre partnere:

Siste fra forsiden