Konkurranse

Julekonkurranse 2007 – dag 20

Sulten på et nytt massivt sci-fi-rollespill? I dag gir vi bort en samlerutgave av Tabula Rasa.

Tabula Rasa er et actionfylt massivt online rollespill. Spilleren inviteres til en episk krig mellom en truende utenomjordisk rase og rebelske soldater som har reist gjennom galaksen for å stoppe dem. Man starter som en rebell og et utvalg futuriske våpen, noe sprengstoff og litt mystisk kraft. Deretter er loves spilleren en individuell mulighet til å sette preg på striden, også i et større perspektiv.

En tøff samlerutgave av MMORPG-tittelen Tabula Rasa er dagens premie.

Du oppfordres til å ta i bruk sniking, kløkt og ferdigheter for å hjelpe koalisjonen i kampen mot de onde og intelligente fiendene, som ser for seg at hele verdensrommet ender opp som deres slaver. Det skrytes av et dypt og kompleks spilldesign, rik på historie og personligheter som endrer seg etter spillernes valg. Store og små oppdrag kan løses både alene eller i grupper.

Spesialutgaven som vi ønsker å gi bort inneholder en rekke eksklusive spillting, som for eksempel spesielle figurgesturer, eksklusive resepter som spillerne kan bruke for å lage unike farger på sin kroppsbeskyttelse, og et spesielt dyr. Eiere av denne begrensede utgaven får også en introduksjon av Richard Garriots alter-ego i spillet, klassifiserte brett, en feltguide, et dødsmerke og en plakat. I tillegg ligger det med en måned gratis spilletid og en DVD med film om hvordan spillet ble til.

Som vanlig må du svare på følgende spørsmål for å være med i trekningen:

Richard Garriot er visjonæren bak Tabula Rasa. Hvilket annet spill har han blant annet også jobbet med?
Hva kalles de rebelske soldatene som kjemper mot aliens?
Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares helt til midnatt. Vinnerene kåres i en artikkel som oppdateres hver tirsdag. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Se også julekalenderen hos våre partnere:

Siste fra forsiden