Konkurranse

Julekonkurranse 2007 – dag 4

Vi er kommet til årets fjerde konkurransedag, hvor vi har funnet frem det herlige actionspillet LEGO Star Wars: The Complete Saga.

LEGO Star Wars: The Complete Saga er en humoristisk LEGO-utgave av Star Wars-sagaen. Spill gjennom alle seks filmene alene eller sammen med en venn. Bekjemp slemme LEGO-figurer og løs oppgaver med samarbeid og byggeferdigheter.

I LEGO Star Wars: The Complete Saga kan du spille deg gjennom alle de seks Star Wars-filmene.

Spillet som er tilgjengelig for DS, Wii, PlayStation 3 og Xbox 360, har over 160 figurer basert på karakterene i Star Wars, samt muligheten til å bygge dem sammen i nye kombinasjoner som for eksempel Leia Vader eller Obi-Wan Solo.

The Complete Saga er en sammenslåing av både LEGO Star Wars og oppfølgeren LEGO Star Wars II. Begge spillene er pusset opp med nye figurer og baner, og originalen har fått innlemmet gameplay-elementer fra oppfølgeren. Dette inkluderer to reviderte brett og ti nye dusørjegeroppdrag.

For å være med i trekningen av denne flotte pakken, til en valgfri plattform, så må du svare korrekt på følgende spørsmål:

Hvem er pappaen til Star Wars?
Når kom det første LEGO Star Wars-spillet i Norge?
Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares helt til midnatt. Vinneren blir kontaktet på e-post, og annonsert i egen ukentlig artikkel på Gamer.no. Det vil bli spurt hvilken plattform man ønsker å motta spillet til. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Se også julekalenderen hos våre partnere:

Siste fra forsiden