Konkurranse

Julekonkurranse 2007 – dag 6

Seks dager ut i desember ligger spillet Call of Duty 4 med t-skjorte og venter på en heldig vinner.

Call of Duty 4: Modern Warfare tar utgangspunkt i en fiktiv konflikt satt i relativ nåtid, hvor en borgerkrigssituasjon i Russland fører til at mange atomvåpen kommer på avveie. Samtidig sørger et militærkupp i Midtøsten for at sikkerhetssituasjonen til USA og Storbritannia vurderes til at en forkjøpsangrep er det beste.

Du kan vinne Call of Duty 4: Modern Warfare til PlayStation 3, Xbox 360 eller PC.

I spillets kampanjemodus veksler du for det meste mellom å spille den amerikanske marinesoldaten Paul Jackson og John MacTavish i de britiske spesialstyrkene SAS i varierte og actionfylte oppdrag. I tillegg til kampanjemodusen kommer også spillet med en omfattende flerspillerdel. I tillegg til en rekke brett og moduser, inneholder spillet en oppgraderingsdel hvor man gjennom sine handlinger på slagmarken skaffer seg tilgang til nye våpen samt nytt utstyr og ferdigheter.

Vår anmelder gav spillet en meget solid 9-er og konkluderte omtalen sin slik:

– Call of Duty 4 har en sjel og en ubeskrivelig følelse som vitner om at Infinity Ward har gjort sitt ypperste for å gjøre dette til et så godt arkadebasert skytespill som overhodet mulig. Modern Warfare er elskov, og elskov tar ikke hensyn til plattform, sjanger eller nyskapning. Magasin i, lad våpen, nyt!

Hvis du vil vinne et eksemplar av dette spillet på Xbox 360, PlayStation 3 eller PC, samt en svart Call of Duty 4-t-skjorte, så må du svare korrekt på følgende spørsmål:

Du inntar som nevnt blant annet rollen som John MacTavish fra de britiske spesialstyrkene (SAS). Hva står initialene i SAS for?
Hva er kallenavnet til John MacTavish i spillet?
Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares helt til midnatt. Vinnerene kåres i en artikkel som oppdateres hver tirsdag. Den heldige får mulighet til å velge versjon av spillet før det sendes ut. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Se også julekalenderen hos våre partnere:

Siste fra forsiden