Telialigaen - Rocket League

«Jwols» gir seg etter to år på topp i Telialigaen

Nordavinds Rocket League-stjerne legger proffkarrieren på hylla.

Eivind Von Døhlen/Gamer.no

To og et halvt år etter at han for første gang klatret til topps i Telialigaen, er Jørgen «Jwols» Olsen ferdig som toppspiller i norsk Rocket League. Det bekreftet han selv kort tid etter søndagens semifinaletap for Gemini.

Via Twitter forteller Nordavinds superstjerne at beslutningen om å legge opp ble tatt allerede før helgens sluttspill. Han er likevel skuffet over at han ikke kunne avslutte karrieren med nok en seier.

Ikke det siste vi har sett fra «Jwols»

Slik har vi blitt vant til å se «Jwols» og Nordavind.
Sindre Stien/Good Game

Til Gamer.no forklarer den femdoble seriemesteren at studier gjør det vanskelig å fokusere like mye på Rocket Legaue som før. Dessuten erkjenner «Jwols» at han ikke lenger henger med blant de beste internasjonalt, som igjen har gitt motivasjonen en knekk.

Selv om 1. divisjon må klare seg uten «Jwols» fremover, har vi neppe sett ham for siste gang i Telialigaen. På spørsmål om fremtiden forteller «Jwols» at han fortsatt kommer til å spille Rocket League i ny og ne, men da kun for moro skyld.

– Kommer jo til å spille Rocket League fortsatt, men det blir mer for å være med venner. Blir fort til at jeg spiller i en av de lavere divisjonene for gøy.

Populær stjerne

«Jwols» vant sin første finale i Telialigaen i 2017.
Fabian Fjeldvik/Gamer.no

«Jwols» ble hentet inn til Nordavind (den gang BX3) før høstsesongen 2017, der han umiddelbart nådde suksess i Telialigaen sammen med lagkameratene «Etrex» og «Sacred».

Da «Etrex» la opp etter den påfølgende sesongen tok «Jwols» over som kaptein, og sammen med «Reganam» og «Al Dente» bygget han videre på lagets etter hvert så berømte seiersrekke. Det holdt til fem strake titler og to år, én måned og 18 dager uten tap i Telialigaen.

Gjennom hele sin karriere har «Jwols» gjort seg godt likt blant både med- og motspillere, og etter søndagens kunngjøring har hyllestene flommet inn fra norske og internasjonale medlemmer av Rocket League-miljøet.

Twitter
Les også
Anmeldelse: Rocket League
Twitter
Twitter
Twitter
Twitter

Hva Nordavind angår er det enda ikke klart hva laget gjør til neste Rocket League-sesong. I en kommentar til Gamer.no forteller Tormod «Reganam» Lien at han enda ikke har bestemt seg for veien videre, så for klubbens tilhengere og fans av norsk Rocket League er det bare å vente og se.

Siste fra forsiden