Telenorligaen våren 2019 - Rocket League

– «Jwols» har spilt for mye Apex Legends i det siste, så han har nok mista det

Gutta Boyz-sjefen er i det spøkefulle hjørnet før torsdagens vanskelige Rocket League-kamp mot Nordavind.

Psyonix, Privat, Eivind von Døhlen/Gamer.no

Vinterferien er omsider over, og Telenorligaen er tilbake på programmet. Torsdag venter en ny runde med Rocket League, og fans av bilfotballen kan se frem til flere spennende kamper.

Les også: Er dette sesongen Nordavind vippes ned fra tronen?

Regjerende seriemester Nordavind skal i ilden mot Gutta Boyz, i en kamp som har potensialet til å overraske. På papiret stiller den tredoble Telenorliga-kongen klart sterkest, med den faste lagoppstillingen samlet igjen. Gutta Boyz har på sin side vist gode takter i sesongens innledende runder, men stiller nok en gang med en uvant starttreer.

– Vanskelig blir det

Avbildet sitter «Heggen» og trøstespiser, fullt bevisst om hvordan torsdagens kamp vil ende.
Privat

For tredje gang på tre runder dukker Gutta Boyz opp med en ny tredjemann på laget. Førstevalget «Timothius» er opptatt med studier, og mannen som steppet inn i forrige runde, lagleder Eirik «Heggen» Heggelund, har viket for nykomlingen «.limbo».

DISSE SPILLER FOR GUTTA BOYZ

Vis mer

Joachim «Lfc_» Handberg Dalsaune
Thomas «Unlikely» Hennø
«.limbo»

– Ja, han er slettes ikke dårlig. Han har vært oppe på toppnivå fra starten av, forteller Heggelund om Gutta Boyz' nyeste ervervelse.

Angående de mange endringene i lagoppstillingen, tror ikke «Heggen» det nødvendigvis er en ulempe. Hele gjengen har spilt mye sammen, forteller han, og «.limbo» er godt kjent med lagkameratene «Lfc_» og «Unlikely».

Foran det tøffe møtet med Nordavind er «Heggen» i det spøkefulle hjørnet – ikke uvanlig for mannen fra Gjøvik – og på spørsmål om motstanderen ser han sitt snitt.

– «Jwols» har spilt altfor mye Apex Legends i det siste, så han har nok fullstendig mista det. Enkel 6-0 til oss, ler Heggelund før han innrømmer at gutta står overfor en beinhard utfordring.

– Vanskelig blir det. Det skal godt gjøres å komme unna med en seier.

– Forventer å vinne hardt

«Jwols» er klar for å ta tre poeng mot Gutta Boyz.
Eivind von Døhlen/Gamer.no
Les også
Anmeldelse: Rocket League

For Nordavind blir kampen en retur til normalen, etter at superdansken «Al Dente» var borte på Dreamhack-turnering i forrige runde. Kampen mot Team Bjønnsk ble litt jevnere enn mange hadde spådd på forhånd, men med toppa lag stiller seriemesteren som klar favoritt på torsdag.

DISSE SPILLER FOR NORDAVIND

Vis mer

Jørgen «Jwols» Olsen
Tormod «Reganam» Lien
Casper «Al Dente» Vissing

Jørgen «Jwols» Olsen – mannen som altså kan ha spilt for mye Apex Legends – har så langt ikke sett noe som imponerer fra Gutta Boyz, og mener for øvrig at han kunne tatt Rocket League-pause i flere uker og fortsatt rundspilt «Heggen».

– Spilte ikke de mot et dårlig lag med «Heggen» eller noe, da? svarer Olsen på spørsmål om Gutta Boyz' seier over GoToSleep i forrige runde. – Med mindre «unlikely» og «Lfc_» får med seg en bedre tredjemann kommer de til å slite.

Selv om han ikke vil ta seieren på forskudd, forventer han å ta med seg nye tre poeng og dermed forbli godt plassert mot toppen av tabellen.

– Vi forventer å vinne hardt, men undervurderer ingen, så går inn med en sunn mentalitet, sier Nordavind-spilleren og håper kampen ender 6-0 i egen favør.

Siste fra forsiden