K2 bringer War Rock til vesten

War Rock er et Battlefield 1942-aktig skytespill fra Korea, og nå vil onlineutgiveren K2 Networks bringe det til vestlige spillere.

War Rock er et onlinebasert skytespill som minner litt om Digital Illusions sin Battlefield-serie. Spillet beskrives som et taktisk actionspill som er lett å lære, men som kommer med en mengde funksjoner som gjør gameplayet dypere (slik som lagbaserte operasjoner) for de som er interessert i å bruke tid på å lære det.

Vi får en rekke kjøretøy, våpen og spillområder, og spillet vil etter hvert komme med flere forskjellige gameplaymoduser, inkludert "timed competition", "survivor", "one-on-one death match" og "last man standing". Spillet har allerede vært tilgjengelig på nettet en stund, men nå har K2 Network kunngjort at de vil gi ut en vestlig versjon til sommeren.

Betatestingen av denne versjonen vil starte denne måneden, og spillet vil fortsatt være gratis både å laste ned og spille. Spillerne får mulighet til å kjøpe oppgraderinger ved hjelp av poeng de tjener på slagmarken, eller ekte penger. Ved hjelp av slike mikrotransaksjoner (at spillere betaler en liten sum for små oppgraderinger) håper K2 å tjene penger på å kunne tilby spillet gratis.

Mer info finner du på spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden