Kaffepauser og motorsykler fra Nobilis

Den franske utgiveren Nobilis har kunngjort livssimulatoren Coffee Break, samt en oppgradert versjon av Moto Racer 3

Coffee Break er en livssimulator hvor handlingen foregår på kontoret. Spillet kommer i salg i juni, og gir deg rollen som en skurkeaktig kontorarbeider som må prøve å opprettholde gode forhold med dine medarbeidere og sjefer, mens du nasker til deg selskapets penger, prøver å unngå å delta i kjedelige møter og roe ned hissige kunder.

Nobilis forteller at vi får to spillbare figurer og over 30 ikke-spillbare figurer som hver har sin egen personlighet. Spillet dekker alle klisjeer du kan tenke deg, fra byråkratiske tørrpinner til sexy sekretærer. Spillets historiemodus kommer med 14 oppdrag, og om du ikke har lyst til å fokusere på historien kan du prøve å gjøre så mye ugang som mulig for å oppnå poeng i "dirty tricks"-modus.

Nobilis har også kunngjort at de vil lansere en forbedret og oppdatert versjon av Moto Racer 3. Denne kommer med en rekke nye spillmoduser, baner, og motorsykler, og inneholder seks ulike disipliner; "superbike", "traffic", "trial", "supercross", "motocross" og "freestyle". Mens du spiller kan du låse opp bonusinnhold som scootere, en bil, en flygende gris og mye mer.

Spillerne får femti forskjellige motorsykler (hvorav ti er nye), og en haug baner basert på ekte baner (som Suzuka, Barcelona, Sachsenring og Stade de France). Opp til åtte personer kan spille over LAN eller nettet, og lanseringen vil finne sted mot slutten av april. Spillet kommer kun til PC.

Nobilis har forøvrig et par andre interessante prosjekter på gang, slik som Great Invasions - et strategispill skapt av mannen som designet Europa Universalis. Spillet har allerede blitt lansert i enkelte europeiske land, hvor det har fått god kritikk.

Siste fra forsiden