Kalypso kunngjør Star Assault

I romskipspillet Star Assault må du redde en gruppe mennesker som er strandet i en svært fiendtlig del av verdensrommet.

Star Assault er et romskipspill fra den tyske utvikleren GameArk. Spillet har allerede blitt lansert i deler av Europa, og nå har utgiver Kalypso Media fortalt at de vil gi ut en engelskspråklig versjon i september. Det er ikke klart om denne kommer til Norge, men prisen virker uansett rimelig importvennlig.

Spillet foregår naturligvis i en fjern fremtid, hvor store deler av verdensrommet har blitt kolonisert. Uheldigvis har menneskene også støtt på en fryktløs fiende fra det ytre rom. Et angrep fra disse har ødelagt en viktig portal og ført til at en gruppe pionerer har blitt strandet langt hjemmefra. Nå må du hjelpe dem til å overleve og finne veien hjem.

Kalypso lover en rik, historiebasert kampanje hvor du får utføre en rekke spennende oppdrag. Etter hvert som du viser deg som en pilot man kan stole på får du større ansvar, og muligheten til å lede grupper av romskip i kamp mot fienden. Mellom oppdragene kan du oppgradere skipet ditt med nye forsvarsmekanismer og våpen.

Mer informasjon om Star Assault kan du finne på spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden