Kampen om Midgard fortsetter

Nå har EA offisielt kunngjort Kampen om Midgard II: Heksekongen, en ekspansjonspakke til PC-versjonen av Kampen om Midgard II.

Ringenes Herre: Kampen om Midgard II: Heksekongen (som er en litt i overkant vrien tittel, men EA påpeker heldigvis at den er midlertidig) er en ekspansjonspakke til Kampen om Midgard II. Her tas spillerne med til en ny tid og et nytt sted i Midgard, og historien fokuserer på den onde heksekongen fra Angmar, som ble lederen for Nazgul-rytterne.

I enspillerkampanjen får vi historien om hvordan heksekongen kom til makten, tok kontroll over Angmar og invaderte kongeriket Arnor, der forfedrene til Aragorn kommer fra. Mike Verdu fra EALA forteller at han tror spillets tilhengere kommer til å like å utforske den onde siden av Midgard, som den beskrives i bøkene til Tolkien.

Utvidelsespakken er i tillegg full av nytt innhold, som en helt ny fraksjon (Angmar), og mange nye militære enheter (inkludert en ny trollklasse) for de eksisterende seks fraksjonene. Den nye Angmar-fraksjonen kan spilles i enkeltslag, flerspiller og Krigen om Ringen-modus. Sistnevnte modus har fått mer utholdende armeer, ny beleiringsdynamikk på verdenskartet og sammenslåtte territorier som fungerer som kontrollpunkter.

Ekspansjonen skal etter planen lanseres før året er omme, og du må selvsagt ha originalspillet installert for å kunne spille. For mer informasjon om Kampen om Midgard II kan du besøke spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden