Counter-Strike: GO / Telenorligaen

Kan «underdogen» slå de selvsikre løvene?

GamersLeague møter Lions til dyst på VGTV mandag kveld.

DETTE ER TELENORLIGAEN:

Vis mer

Norsk seriespill i Counter-Strike, League of Legends, Hearthstone og StarCraft II med 290 000 kroner i premier i 2015 sponset av Logitech G.

Toppdivisjonen i hvert spill består av de åtte beste i landet. Finalene finner sted på SpillExpo i november.

PREMIENE I LEAGUE OF LEGENDS:

1. plass: Sponsorkontrakt med Logitech G til en verdi av 80 000 kroner

2. plass: 10 000 kroner
3. plass: 5000 kroner

Før den siste kampen i fjerde runde av Telenorligaen, ligger Copenhagen Wolves og BX3 i tet med ni poeng hver. Ulvene har imidlertid én kamp mindre spilt siden deres oppgjør mot London Conspiracy måtte utsettes grunnet Dreamhack Open London.

Mandag 21. september møtes GamersLeague og Oslo Lions til dyst i rundens hovedkamp på VGTV.

Se oppdaterte tabeller, kampoversikt og annen statistikk fra Telenorligaen her »

– Gleder oss til å møte Lions

GamersLeauge vant 2-0 over Partyastronauts i første runde, og fulgte deretter opp med uavgjort mot Badger før de tapte mot London Conspiracy i forrige runde.

– Vi er veldig fornøyd med seieren over Partyastronauts. Nå skal det nevnes at vi har møtt de i litt ulike sammenhenger før, så vi følte allerede på forhånd at vi hadde god kontroll på denne kampen. Derimot er uavgjort mot Badger en strek i regningen. Det var ikke så mye vi kunne ha gjort annerledes, da vi ble tatt på senga av et spillerbytte før kamp, forteller Marius «BarryBombplant» Ulvund i GamersLeauge til Gamer.no.

Ulvund ser frem til oppgjøret mot løvene. Med seier her vil GamersLeague være på en foreløpig tredjeplass, og de fire beste lagene etter syv runder går videre til sluttspillet.

– Vi vet at Lions er sterke og sitter kanskje på litt mer rutine enn oss, men hvem vet, det kan både være en fordel og en ulempe. Lions er et lag vi gleder oss til å møte, så det blir en spennende kamp.

– Hva kan vi forvente av spillerne fra Gamersleague i denne kampen og resten av sesongen?

– En kan forvente et aggressivt GamersLeague-lag. Spillergruppen er veldig gira på å få vist seg frem. Vi blir kanskje vurdert som et lite «underdog»-lag som folk ikke hadde forventet skulle dukke opp i 1. divisjon. Derfor gjør vi alt for å understreke at vi har kommet for å bli, informerer Ulvund.

– Jeg vet at mange av spillerne på laget innehar mye bedre kvaliteter enn det de kanskje har klart å få vist frem tidligere. De er sultne på å vise hva de faktisk kan få til, og det skal vi også gjøre utover sesongen.

Kun seier er godt nok for Lions

Mikael «Ultra» Andersen i Lions.
Les også
Nordmenn deltar i major-kvalifisering

Mikael «Ultra» Andersen, lagleder i Lions, forteller at stemningen innad i laget er fantastisk.

– Vi har hatt en fin formstigning den siste tiden, og i ligaen er vi akkurat der vi forventet å være på dette tidspunktet, med ett tap og to seire. Det er selvfølgelig alltid surt å tape en kamp, men tapet mot Copenhagen Wolves hadde ingen reell påvirkning på sluttspillsjansene våre. Så lenge vi fortsetter å jobbe hardt og målrettet og vinner de kampene vi burde vinne så er vi på god vei til å opprettholde en topp fireplassering, og dermed sluttspill i ligaen, sier Andersen til Gamer.no.

«Ultra» nevner også at en rekke «Anti-eco»-tap mot Copenhagen Wolves er noe laget helst ønsker å unngå i fremtiden, uavhengig av motstander.

– Hvordan tror du kampen mot GamersLeague vil bli?

– I mine øyne er kartene Dust2 og Mirage to kart hvor man er avhengig av avanserte taktikker. Vi har hatt en god formstigning i det siste, så alt annet enn en komfortabel 2-0-seier ville vært meget skuffende, mener kapteinen.

– Publikum kan forvente et Lions-lag som aldri gir opp, selv når alle odds er i mot dem. Om du ikke tror at seier er innen rekkevidde, så vil du aldri vinne.

Kampen mellom GamersLeague og Lions ser du på VGTV mandag 21. september klokken 20:00.

Siste fra forsiden