Om infokapsler
Dennis «dennis» Edman og Håvard «rain» Nygaard er klare til dyst i Copper Box Arena.
E-sport
Dennis «dennis» Edman og Håvard «rain» Nygaard er klare til dyst i Copper Box Arena. (Bilde: Adela Sznajder/DreamHack)

Counter-Strike: GO / DreamHack Open London

Fire nordmenn deltar i DreamHack Open London denne helgen

Slik følger du Counter-Strike-kampene til våre landsmenn.

Lørdag starter gruppespillet i DreamHack Open London, neste stopp for DreamHacks internasjonale turné. Turneringen spilles i Copper Box Arena, og deltakerne kjemper om en premiepott på 325 000 kroner. Kampene spilles i best av én-format i gruppespillet, hvor de to topplagene går videre til sluttspillet hvor det spilles best av tre.

Norge er representert i form av Copenhagen Wolves, den danske organisasjonen som plukket opp nordmennene Ruben «RUBINO» Villarroel, Joakim «jkaem» Myrbostad og Morten «zEVES» Vollan fra LGB eSports i august. Sammen med sine svenske lagkamerater Erike «zende» Sundeqvist og Simon «twist» Eliasson skal ulvene prøve å overraske mot det danske storlaget Team SoloMid i sin første kamp lørdag klokken 18:15.

Copenhagen Wolves har gjort rent bord hjemme i Norge, og leder Telenorligaen ubeseiret etter tre serierunder. Det unge laget har også bemerket seg på internasjonalt nivå, og er med i kampen om en billett til neste major i Cluj-Napoca. De møter tøff motstand mot TSM på lørdag, men Morten «zEVES» Vollan tror at laget hans kan hevde seg i helgens turnering:

– Vi har en merkelapp som underdog, noe vi alle er vant til og trives med. Samtidig skal vi ut i en best-av-en-kamp hvor alt kan skje. Når vi har dagen og viser det potensiale som ligger i det laget her, så vet jeg at vi kan slå de beste lagene i verden.

Annonseringsvideon for Gamers2s nye Counter-Strike: Global Offensive-lag.

Håvard «rain» Nygaard deltar også under turneringen i London, sammen med Kinguin. Det europeiske mikslaget – som gikk seirende ut av den skandalepregede turneringen Gaming Paradise i Slovenia forrige uke – signerte nylig for den spanske organisasjonen Gamers2, som har vært uten et Counter-Strike: Global Offensive-lag siden den forrige oppstillingen ikke klarte å kvalifiserte seg til årets ESL One Cologne. Kinguin erstatter tyske mousesports, som trakk seg fra helgens turnering for å forberede seg til DreamHack Open Stockholm neste helg, som fungerer som kvalifiseringsturneringen til neste major, DreamHack Open Cluj-Napoca. Kinguin møter SK Gaming i sin første kamp lørdag klokken 19:30.

Følg hele turneringen på DreamHacks Twitch-kanal »

Gruppefordeling:

Gruppe A Gruppe B
Frankrike Team EnVyUs Danmark Team SoloMid
Danmark Team Dignitas Europa G2.Kinguin
Australia Renegades Danmark SK Gaming
Storbritannia EZskins Norge Copenhagen Wolves

Lørdag 19. september:

Kamp Tid      
A1 12.00 Frankrike Team EnVyUs mot Storbritannia EZskins
A2 13.15 Danmark Team Dignitas mot Australia Renegades
A3 14.30 Vinner A1 mot Vinner A2
A4 15.45 Taper A1 mot  Taper A2
A5 17.00 Taper A3 mot  Vinner A4
B1 18.15 Danmark Team SoloMid mot  Norge Copenhagen Wolves
B2 19.30 Europa G2.Kinguin mot Danmark SK Gaming
B3 20.45 Vinner B1 mot  Vinner B2
B4 22.00 Taper B1 mot Taper B2
B5 23.15 Taper B3 mot  Vinner B4

Søndag 20. september:

Kamp Tid      
S1 12.30 B1 mot A2
S2 16.00 A1 mot B2
GF 20.05 Vinner S1 mot Vinner S2

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen