Om infokapsler
Joakim «jkaem» Myrbostad og resten av Copenhagen Wolves er klare for DreamHack Open Stockholm. Bildet er fra en tidligere anledning da de spilte som LGB.
E-sport
Joakim «jkaem» Myrbostad og resten av Copenhagen Wolves er klare for DreamHack Open Stockholm. Bildet er fra en tidligere anledning da de spilte som LGB. (Bilde: Rikard Söderberg/DreamHack)

Counter-Strike: GO / DreamHack Open Stockholm 2015

Copenhagen Wolves er klare for DreamHack Stockholm

Det norsk-svenske laget er med i kampen om billetter til neste major.

DreamHack Open Stockholm

DreamHack Open Stockholm vil fungere som kvalifiseringsturneringen til neste major, som avholdes under DreamHack Open Cluj-Napoca 28. oktober til 2. november. Deltakerne under DreamHack Open Stockholm består av åtte lag fra ESL One Cologne, og åtte lag fra de regionale kvalifiseringene.

Copenhagen Wolves og HellRaisers er klare for DreamHack Open Stockholm etter å ha vunnet første del av den europeiske kvalifiseringen søndag.

Den første delen av kvalifiseringen besto av en åpen del hvor 512 lag deltok, før de åtte beste lagene kjempet om de to første plassene til DreamHack Open Stockholm i et best av tre-sluttspill. Copenhagen Wolves slo de tyske lagene Euronics og PENTA Sports i sine to første kamper, og sikret billetten til Stockholm mot ungarske k1ck eSports.

Copenhagen Wolves er dermed også med i kampen om en plass til Counter-Strike: Global Offensives neste major, DreamHack Open Cluj-Napoca, som avholdes 28. oktober til 2. november. Åtte lag er allerede kvalifisert til den neste Valve-støttede turneringen, som følge av plasseringene deres fra ESL One Cologne tidligere i sommer. De restrerende lagene vil kvalifisere seg under DreamHack Open Stockholm, 

London Conspiracy deltok også i den lukkede delen av den europeiske kvalifiseringen, men måtte gi tapt for HellRaisers i kvartfinalen. Ved å slå det tyrkiske laget Space Soldiers i sin første kamp kvalifiserte de seg likevel til den lukkede delen av den neste europeiske kvalifiseringen. 

Den andre delen av den europeiske kvalifiseringen starter med en åpen del 12. september, og avsluttes 13. september hvor åtte lag fra den åpne delen møter de åtte lagene som kvalifiserte seg under helgens sluttspill.

Disse lagene er klare neste lukkede kvalifisering:

Danmark Reason Tyskland PENTA Polen Dobry&Gaming Norge London Conspiracy
Danmark SK Gaming Ungarn k1ck Danmark Team Dignitas Sverige Torpedo

Dette er lagene som er klare for DreamHack Open Stockholm:

USA CLG Ukraina FlipSid3 Australia Renegades USA Cloud9
Tyskland mousesports Frankrike Titan Australia Immunity Polen eBettle
Kina QeeYou Norge CPH Wolves Samveldet av uavhengige stater HellRaisers Europa EU kval. #2
Europa EU kval. #2 Europa EU kval. #2 USA NA kval. USA NA kval.

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen