Kan APB reise seg fra graven?

Kan APB reise seg fra graven?

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Historien til spillet APB, eller All Points Bulletin, er en av de tristere vi har sett i nyere tid i spillverdenen. Det var knyttet store forventninger til dette spillet, som så ut til å kunne bli den første gode skytespill/MMO-krysningen.

Flinke folk stod bak roret, og til tross for ganske lunken mottakelse fra kritikernes side, også fra Spillverket, ble vi alle tatt på senga da spillets servere ble stengt i september, etter bare tre måneder på markedet.

Nå skinner det kanskje et lite håp i horisonten for de som savner Realtime Worlds sin gangsterinfesterte verden. Et selskap som er kjent for å kjøpe opp japanske onlinespill og lokalisere de for vestlige marked, ved navn K2 Network, har nå visstnok kjøpt spillet for snaue 15 millioner norske kroner.

K2 Network har flere gratis MMO-spill under beltet, og det virker dermed ikke usannsynlig at også APB vil dukke opp igjen i denne formen. Gamesindustry.biz hevder at spillet kan være tilbake før slutten av året.

Les også: Misfornøyde kunder får gratis spill
Les også: GTA-skaper med massivt flerspillerspill
Les også: Anmeldelse: All Points Bulletin


(Kilde: CvG)

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen