Misfornøyde kunder får gratis spill

Misfornøyde kunder får gratis spill

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Det ble nylig kjent at det nyskapende onlineskytespillet APB er i ferd med å legges ned etter kort tid på markedet, utvilsomt til store misnøye for de som måtte ha kjøpt og likt spillet. Og det er slett ikke rart, siden dette spillet utelukkende er et onlinespill som spilles på eksterne servere er det i utgangspunktet ingen måte for kjøperne av APB å spille spillet de har betalt for etter at serverne legges ned.

Ifølge Savygamer har EA derimot tilbud om et ganske solid plaster på såret: Kjøpere av APB vil ved å henvende seg til utgiverens supportside få lov til å velge seg ut hvilket som helst av spillene på EAs nettbutikk, helt gratis.

Det betyr at spillere i det minste vil få velge mellom titler som Mass Effect 2, Dragon Age: Origins, Bad Company 2 og flere, i tillegg har det gått rykter om at tilbudet også gjelder for kommende spill.

Dette må definitivt sies å være et sympatisk trekk fra EAs side. Så hvis du er en av de med hell i uhell er det bare å kontakte EA å kreve gulroten din.

Gi gjerne tilbakemelding i kommentarfeltet hvordan det gikk: fikk du det spillet du ville ha, og er det virkelig mulig å forhåndsbestille?

Les også: APB legges ned
Les også: Anmeldelse: All Points Bulletin
Les også: GTA-skaper med massivt flerspillerspill


(Kilde: Savygamer)

Kommentarer (31)

Forsiden akkurat nå

Til toppen