Kanonball fra Volition-veteraner

Hvem er best i kanonball, sjørøvere eller ninjaer? Svaret finner du i Pirates Vs. Ninjas Dodgeball.

Blazing Lizard er en fersk utvikler bestående av en gruppe veteraner fra Volition. Med erfaring fra titler som Freespace, Red Faction og Saints Row er dette folk som vet hvordan de skal lage spill, så det virker som Blazing Ninjas kan bli en utvikler verd å følge.

Det første spillet deres blir et nedlastbart konsollspill (det er ikke klart hvilke plattformer det faktisk kommer til), hvor pirater og ninjaer kjemper mot hverandre i barneskolefavoritten kanonball. Men i motsetning til i vanlig kanonball er ikke lagene begrenset til en banehalvdel hver, og kan i stedet løpe rundt hele banen om de ønsker det.

Dessuten loves vi en rekke spesialbevegelser og en actionfylt spillopplvelse som foregår i seks ulike typer omgivelser. I tillegg til å kunne spille mot datastyrte motstandere får vi flerspiller for opp til åtte spillere, og fire spillere kan samarbeide på hvert lag.

Lanseringen av Pirates Vs.Ninjas Dogdeball vil finne sted tidlig neste år. Mer informasjon om Blazing Lizard og spillet deres finner du på utviklerens nettsted.

Siste fra forsiden