Ny oppdatering til Counter-Strike

Kartrotasjonen endret i ny CS:GO-oppdatering

Cache går ut - Vertigo kommer inn i kartrotasjonen.

Vertigo er hentet inn i den aktive kartrotasjonen.
Valve
Cache tas ut av den aktive kartrotasjonen.
Valve

Natt til fredag lanserte Valve ny oppdatering i Counter-Strike: Global Offensive. Oppdateringen innebærer at Cache blir fjernet fra den aktive kartrotasjonen og erstattes med Vertigo.

Meld deg på vår Vertigo Cup og bli kjent med kartet i en turnering »

Sangen EZ4ENCE av The Verkkars kom også ut som musikksett. Sangen ble meget populær i Finland da laget Ence tok seg hele veien til majorfinalen i begynnelsen av mars, men måtte til slutt gi tapt for Astralis.

Du kan lese om hele oppdateringen på Counter-Strikes egne nettsider her »

LES OGSÅ: Ny CS:GO-oppdatering endrer økonomien drastisk

– Det kan hende vi implementerer det til sluttspillet

Liga- og turneringsansvarlig for Telenorligaen Erling Rostvåg vil gjøre en vurdering rundt Vertigo ved en senere anledning.
Fotograf Ingar Næss

Liga- og turneringsansvarlig for Telenorligaen Erling Rostvåg forteller at seriespillet av Telenorligaen ikke vil bli påvirket som følge av oppdateringen.

– Vi kommer ikke til å endre hvilke kart som er tilgjengelig i løpet av seriespillet. Det tror jeg ville senke den sportslige kvaliteten dramatisk.

Rostvåg utelukker samtidig ikke at vi får se Vertigo i Telenorligaens kommende sluttspill fra 25. til 26. mai, men understreker at dette foreløpig ikke er bekreftet.

– Det kan hende vi implementerer det til sluttspillet, men vi kommer til å ta en runde med lagene å høre hva de synes om dette. Først gir vi det nye kartet litt tid på å sette seg i den forstand at lagene får testet det ut litt, deretter tar vi en runde og hører hva folk synes. Vi er heldige som har et miljø det er mulig å ha slik dialog med, avslutter Rostvåg.

Oppussing av Cache?

Det spekuleres i om Cache er tatt ut av kartrotasjonen for å gjennomgå en oppussing. Skaperen av kartet «FMPONE» har ved flere anledninger hintet til endringer på kartet siden det først ble innlemmet i September 2013.

Les også
Gamer.no viser Counter-Strike fra Blast Pro Series i helgen

«FMPONE» har tidligere også strømmet arbeidet med kartet ved jevnlige anledninger, men det ble aldri gjort opptak av sendingene.

Siste fra forsiden