Kast klærne på fotballbanen

Dagens "har de gått fra vettet"-nyhet: Den tyske utgiveren dtp har kunngjort Flitzer, et spill hvor du får rollen som en streaker.

Den tyske utgiveren dtp (som også står bak eventyrspillutgiveren Anaconda) kunngjorde i går at de bringer det kommende mobilspillet Flitzer til PC. Spillet skal lanseres i mai, slik at det kommer på markedet i god tid før VM i fotball går av stabelen.

Flitzer er det tyske ordet for "streaker", altså en (sinnsforvirret?) person som kler seg naken for så å løpe ut på store idrettsarrangementer. Det er et slikt menneske du får spille i Flitzer. I følge pressemeldingen må du unngå sikkerhetspersonell og politifolk mens du viser deg frem for hele verden.

For å gjøre det hele litt mer interessant, kan du utføre stunts og kombinasjonsbevegelser, som får folkemengdene til å hvine i glede (eller eventuelt avsky) mens poengsummen din fyker i været. Dessuten vil du komme over en rekke ting du kan plukke med deg og bruke, samt en haug av hindringer som må forseres.

dtp forteller at de vil gi ut Flitzer i alle store europeiske territorier. De sier også at spillets innhold er litt provokativt, men at det hele egentlig er rimelig harmløst og morsomt.

Siste fra forsiden