Katamari Damacy til PC

Katamari Damacy får en flerspillerutgave for PC. Men om den kommer til vår del av verden er fortsatt et åpent spørsmål.

Nettstedet Insert Credit har funnet ut at de koreanske utviklerne Cyberstep og Windysoft jobber med et Katamari Damacy-spill for PC. Dette heter Katamari Damacy Online, og skal i følge IC ta "battle"-brettene fra Katamari på PS2 og PSP til en onlinebasert arena.

We Love Katamari for PS2

Dessuten snakkes det om innebygd støtte for spillmiljøet, og mulighet til å ha eget hus og kjæledyr. Det skal også være mulig å lage en egen øy, og få nytt tøy og andre ting ved å spille.

For øyeblikket er Katamari Damacy Online tilsynelatende kun myntet på det koreanske PC-markedet, men med tanke på Katamari Damacys kultstatus i vesten og koreanernes stadige forsøk på å selge onlinespillene sine til vestlige kunder, er det ikke helt umulig at spillet også blir tilgjengelig for oss europeere.

Katamari Damacy er, om du ikke har fått det med deg enda, et spill der du må hjelpe kongen av kosmos å lage nye stjerner. Dette gjør du ved å rulle opp ting i spillmiljøene (omtrent slik du ville laget en snømann med å rulle en snøball i snøen), og resultatet blir ofte enorme baller bestående av alt fra blyanter og viskelær til biler, folk og kyr.

For mer informasjon om dette relativt syke spillkonseptet kan du lese vår omtale av We Love Katamari for PS2.

Siste fra forsiden