Katamari-spill til Xbox Live Arcade?

I følge nye rykter på nettet, er Kongen av Kosmos og den vesle prinsen hans på vei til PS3, Xbox 360 og Wii.

Katamari Damacy og etterfølgeren, We Love Katamari, er to av de mest fantasifulle og morsomme spillene PlayStation 2 har å by på, og nå vil ryktene ha det til at vi kan se frem til nye spill i serien. Disse stammer visstnok fra ryktespalten i det amerikanske bladet EGM, og i følge de som har lest bladet fortelles det at Katamari kommer til Xbox Live Arcade, PS3 og Wii.

Det er spillbloggen GameSetWatch som har plukket opp disse ryktene, og de påpeker blant annet at Namco allerede har gjort krav på navnene Beautiful Katamari Damacy, Katamari Damacy Tres Bien og Katamari Damacy-kun. Disse navnene tyder om ikke annet på at Namco ikke regner seg ferdige med serien.

GameSetWatch stiller imidlertid spørsmålstegn ved om seriens originale skaper, Keita Takahashi, vil være involvert i produksjonen av nye Katamari-spill. Han er nemlig ikke like interessert i etterfølgere som sjefene hans i Namco (og sjefene i resten av spillindustrien, for den saks skyld), og Katamari for PSP ble stort sett laget uten Takahashi, noe som resulterte i et spill som ikke holdt det samme nivået som de to andre.

Vi må med andre ord bare vente å se om Katamari kommer til disse plattformene, og hvis det gjør det, om Keita Takahashi har noe med utviklingen å gjøre. I mellomtiden anbefaler GameSetWatch at folk laster ned PC-spillet Fizzball, som skal være en slags blanding av BreakOut og Katamari Damacy.

Spillrulett
112 har spilt i dag

Er du bedre enn snittet?

Siste fra forsiden