KaWoW! avdekker The Unseelie

The Unseelie er et spennende førstepersons skytespill hvor inspirasjonen er hentet fra irsk folketro.

En stakkars bilist kjører inn i et tre i det han prøver å unngå det som ser ut som et barn i veien. Det kraftige sammenstøtet gjør at han mister bevisstheten, og når han våkner opp igjen befinner han seg i en eldgammel skog, som etter hvert viser seg å være "Tir-Na-Bràch-Marbh" - Den Evige Dødens Land. De overnaturlige røttene til skogen har omringet en gammel irsk landsby, som derfor har mistet kontakten med omverdenen. For å komme hjem må mannen kjempe mot "The Unseelie" - en eldgammel forhekset rase fra keltisk mytologi.

The Unseelie er et førstepersons skytespill med en rekke aspekter hentet fra eventyrspillsjangeren. Spillerens primærvåpen er en levende stav som kan forvandles og oppgraderes ved hjelp av de syv elementene fra keltisk folklore: Ild, vann, luft, jord, tre, metall og åndematerie. Etter hvert som spillet utvikler seg tjener spilleren erfaring som gir tilgang til nye angrep og evner.

Naturligvis skrytes det også av en avansert grafikkmotor som blant annet sørger for realistiske refleksjoner og et svært avansert system for lys og skygge. Omgivelsene er fulle av symbolisme fra irsk kultur, og utviklerne lover at spillet vil komme med et svært spesielt utseende. Så lenge vi slipper grå militærbaser skal vi være fornøyde.

Spillet er under utvikling hos australske KaWoW!, og skal etter planen bli ferdigutviklet mot slutten av neste år. Utviklerne har akkurat kunngjort en avtale med Octagon Entertainment, som er et selskap som jobber med finansiering, lisensiering og distribusjon av spill, og som tidligere blant annet har jobbet med Painkiller og Nemesis of the Roman Empire.

Siste fra forsiden