Sonic the Hedgehog 3 - Keanu Reeves

Keanu Reeves skal visstnok spille Shadow i den neste Sonic-filmen

Illustrasjonsbilde fra spillet Shadow the Hedgehog.
Sega

Helt siden premieren på Sonic the Hedgehog 2 for to år siden har fans lurt på hvem som skal spille Shadow i den neste filmen. Nå ser det ut til at det er Keanu Reeves som gir stemme til det sorte pinnsvinet.

Det var The Hollywood Reporter som først skrev om saken. Nettavisen har vært i samtaler med flere kilder med kjennskap til situasjonen, som alle melder at det er Reeves som spiller Shadow.

Produksjonsselskapet Paramount har ventet lenge med en offisiell kunngjøring av skuespilleren bak Shadow. En populær teori blant fans har lenge vært at Star Wars-skuespiller Hayden Christensen hadde fått rollen, men sånn ble det tilsynelatende ikke.

Keanu Reeves er i nyere tid kanskje best kjent for John Wick-filmene.
Lions Gate

Keanu Reeves har blitt en Hollywood-yndling, med roller som John Wick og Neo fra Matrix-filmene på CV-en. Han har også blitt et kjent fjes i spillverdenen, etter at han spilte Johnny Silverhand i Cyberpunk 2077. I sistnevntes Phantom Liberty-utvidelse fikk han for øvrig selskap av Idris Elba, som spiller Knuckles i Sonic-filmene.

Sonic the Hedgehog 3 har kinopremiere 20. desember i år. Ved siden av å introdusere Shadow byr filmen også på et gjensyn med Dr. Robotnik. Superskurken er igjen spilt av Jim Carrey, som egentlig pensjonerte seg i 2022, men som gjør comeback for den tredje Sonic-filmen.

LES OGSÅ: The Sims blir film »

Siste fra forsiden