E3 2019 - Cyberpunk 2077 breathtaking

Ropte «You're breathtaking» til Keanu Reeves under Cyberpunk 2077-presentasjonen – nå får han spillet gratis

Microsoft

CD Projekt RED skapte mye oppstandelse på søndagens Xbox-konferanse, da studioet dro frem selveste Keanu Reeves for å presentere Cyberpunk 2077. Mens slippdatoen han kunngjorde naturlig nok var spennende, var det ett bestemt øyeblikk fra Reeves' tid på scenen som fanget alles oppmerksomhet.

Da John Wick-skuespilleren fortalte at følelsen av å vandre gjennom spillets fremtidsby ville ta pusten fra spillere, svarte en publikummer med å rope ut at Reeves tar pusten fra ham – «You're breathtaking».

Det tok Hollywood-kjendisen et øyeblikk å komme seg, før han sendte komplementet tilbake til mannen som ropte og til resten av folkene i salen.

Får Cyberpunk 2077 gratis

Mannen som ropte er Peter Sark, en YouTube-fyr som var invitert til showet som del av Microsofts Xbox Fan Fest-program. Sark la selv ut en egen video av hendelsen, og ble raskt kontaktet av CD Projekt RED.

Sark stikker nå av med Collector's-utgaven av Cyberpunk 2077, som inkluderer spillet, en statue og en drøss med andre effekter. Riktignok må han fortsatt vente til slippdatoen, som er satt til 16. april 2020.

Cyberpunk 2077 kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One.

Sjekk ut andre nyheter fra E3 2019 på vår samleside »

Siste fra forsiden