The Sims - film

The Sims blir film

Selskapet bak Barbie-filmen produserer.

EA

Ny dag, ny filmatisering av en populær spillserie. Denne gangen er det The Sims som skal ta steget fra spillskjermen til kinolerretet.

Det var The Hollywood Reporter som først avslørte nyheten om den planlagte The Sims-filmen. Ifølge nettavisen står Margot Robbies produksjonsselskap LuckyChap – best kjent for fjorårets Barbie-film – bak prosjektet, i samarbeid med Vertigo Entertainment og EA.

Kate Herron tar på seg jobben som regissør og manusforfatter for filmen. Herron regisserte den første sesongen med Disney+-serien Loki, og bidrar også på den neste sesongen med The Last of Us.

LuckyChap, filmselskapet til Margot Robbie, skal produsere The Sims-filmen.
Warner Bros.

Hvilke skuespillere som blir med har LuckyChap foreløpig ikke sagt noe om. Hvorvidt Robbie blir å se i The Sims-verdenen, eller om hun i det hele tatt er involvert i prosjektet, er derfor enda uklart. Ettersom serien ikke har noen etablert historie er det heller ikke godt å si akkurat hva filmen vil handle om.

Livssimulatorserien The Sims kom først på banen tilbake i år 2000, med det første av til nå fire hovedinnslag. EA og utvikler Maxis er i gang med det neste spillet i serien, som blir gratis å spille og vil inkludere flerspillerfunksjonalitet.

LES OGSÅ: Life by You skal ta opp livssimulatorkampen mot The Sims »

Siste fra forsiden