Life by You

The Sims-konkurrent Life by You satser på total frihet i en åpen verden

Livssimulatoren gir spillere haugevis med verktøy for å forme opplevelsen etter eget ønske.

Nær begynnelsen av mars kunngjorde Paradox Interactive et nytt spill kalt Life by You. Nå har utvikleren omsider delt mer grundig informasjon om livssimulatorprosjektet som skal gi konkurranse til The Sims.

Som du kan se i traileren over byr Life by You på mye av den samme opplevelsen som The Sims-spillene har servert siden 2000. Spillere oppretter en husstand, bygger et hjem og følger mennesker på den ofte strabasiøse ferden gjennom livet.

Spillere får bygge og innrede hus ….
Paradox Interactive

Spillet frisker riktignok opp sjangeren med diverse nyvinninger, som for eksempel samtaler mellom figurene på et språk man faktisk kan forstå. Spillere får også utforske en åpen verden, der de når som helst kan bytte fra fugleperspektiv og ta direkte kontroll over figurene.

… og kan i tillegg designe sine egne fortellinger og samtaler mellom figurer.
Paradox Interactive

Videre har utvikleren inkludert omfattende redigeringsverktøy for å la spillere forme ethvert aspekt ved opplevelsen, fra bygging av hus og byer til designing av egne scenarier, oppdrag og samtaler.

– Life by You er en utvikling av livssimulatorsjangeren, med en moderne stil, samtaler på et ordentlig språk og banebrytende frihet til å uttrykke seg. Spillets omfattende tilpasningsverktøy åpner for variert historiefortelling uten sidestykke og jeg gleder meg til å se hva spillere skaper når de får utforske «early access» til sommeren, sa spillsjef Rod Humble i en pressemelding.

Sammen med traileren avslørte Paradox nemlig at Life by You blir tilgjengelig gjennom tidlig tilgang fra 12. september. Spillere får kjøpe seg inn i «early access» via enten Steam eller Epic Games Store, der planen er at spillet skal videreutvikles i minst 12 måneder.

LES OGSÅ: Cities: Skylines får en oppfølger senere i år »

Siste fra forsiden