Cities: Skylines II

Cities: Skylines får en oppfølger senere i år

Spillere loves en enda mer realistisk bybyggeropplevelse.

Åtte år etter lanseringen av Cities: Skylines har Paradox Interactive kunngjort en oppfølger til bybyggerspillet. Cities: Skylines II vil lanseres senere i år – for PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S – avslørte utvikleren i en direktesendt presentasjon på mandag.

Cities: Skylines II.
Paradox

Sammen med kunngjøringen slapp Paradox en trailer for opplevelsen. Denne kan du se over, men som det påpekes i videoen viser den ikke noe faktisk spilling og hvordan spillet vil se ut er foreløpig uklart.

I det hele tatt har utvikleren delt svært få detaljer om hva spillere kan forvente. Via Steam-siden loves spillere riktignok «det mest realistiske bybyggerspillet noensinne».

– Her vil byen din utvikle seg og reagere på valgene dine. En dynamisk verden i stadig utvikling, som er både utfordrende og givende. Bruk kreativitet og strategisk planlegging for å forvandle byen din til en fremadstormende metropol som tiltrekker seg butikker, innbyggere og turister, lyder spillets Steam-beskrivelse.

Vi satte stor pris på det opprinnelige Cities: Skylines da det kom i 2015. Anmelder Gøran Solbakken skrøt spesielt av hvor enkelt og intuitivt det er å bygge spillets byer, samtidig som det er mye innhold å leke seg med.

LES OGSÅ: Counter-Strike 2 kan være rett rundt hjørnet »

Siste fra forsiden